crimeking.punt.nl
De Zaak Naoel El-Massoudi: Vechten tot het einde
Rivaliteit:
 
U kent dat wel rivaliteit tussen 2 vrienden bijvoorbeeld ik heb dat ook wel eens gehad het kan heel kinderachtig zijn Ik kon niet hebben dat een maat van mij een groot zwitsers zakmes had en ik maar een klein aardappelschilmesje in vergelijking met die grote Zwitser. Ik was jaloers en kon het niet hebben dat mijn maat een groter zakmes had, totdat het tot een confrontatie komt en wat bleek ik had wel de grootste vuisten. Het is later allemaal goed gekomen en zoals dat gaat bij schoolvrienden zijn we allebei onze eigen weg gegaan.


Bitchfight:
 
De zaak kan ook anders lopen want wat nou als 2 meiden ruzie om een vriendje krijgen?
Dat overkwam de 18 jarige Naoel El - Massoudi uit huizen Zij heeft voor haar vriend gevochten en verloren.

Telefoonoorlog:


Het begint allemaal op een late avond als een vriendin van Naoel de vriend van haar ziet zoenen met een andere vriendin, als Naoel hier achterkomt onderneemt ze direct actie.
Na die avond doet Naoel er alles aan om het telefoonnummer te krijgen van haar liefdesrivale.
In de maanden voor haar dood ontstaat er een soort telefoon/sms oorlog tussen slachtoffer en een vriendin van de latere moordenaar. Na veel en hinderlijk sms contact komt het op 23 oktober 2003 tot een confrontatie tussen Naoel en haar rivale.
Naoel komt er achter dat haar rivale is verhuisd, en nu ze weet waar die woont besluit ze met 7 vriendinnen bij de latere moordenaar verhaal te gaan halen, ze wil het conflict voor eens en altijd uit de wereld helpen.
Onderweg  naar Weesp wordt de vriendinnengroep agressief en strijdlustig, ze gooien zelfs zo erg dat ze een ander meisje uit woede uit de bus gooien.

De Politie komt niet:
 
Ondertussen in Weesp hebben de vriendinnen van de dader zich verzameld in de flat waar later de steekpartij zou plaats vinden, ze weten dat Naoel er met haar vriendinnen aankomt en zijn  erg bang, dus bellen ze de politie deze wil in de eerste instantie niet komen, ze zijn te druk en dit telefoontje staat niet op de prioriteitenlijst.
Als de Naoel op de deur begint te kloppen bellen de meisjes achter de deur nog een keer met de politie ze zeggen dat er nu echt hulp moet komen, maar de politie komt pas veel later eerst krijgt de vriendin die belt nog ruzie met de politie ze zegt "Fuck jullie met je lijstje je moet nu komen ze hebben wapens" of iets in die strekking.

De confrontatie:
 
Naoel en vriendinnen proberen  de flat binnen te dringen door de bovenste ruit van de deur in te gooien, daarna gooit een vriendin van Naoel een brandend pakje sigaretten naar binnen.
Binnen worden de vriendinnen van de dader het zat.
"Shiit heyy het brand gek! wat ga je doen dan!!?? "Zorgen dat ze optieven dat ga ik doen"
Opeens gaat de deur open en staat Naoel ineens oog in oog met haar liefdesrivale, ze raken in gevecht, Naoel had nog gezegd "Wie er aan mijn vriend komt gaat dood" De agressieve Naoel duikt dan ook als een leeuwin op haar rivale, ze bijt zelfs in haar neus. 1 van de vriendinnen van de dader kan dit niet aanzien pakt een keukenmes uit de la en steekt in de rug van Naoel, haar slagader wordt doorklieft daardoor overleefd Naoel het drama niet ook 1 van haar vriendinnen raakt zwaar gewond, zij wordt door de messentrekker zo hard in haar schouder gestoken dat het blad in haar schouder blijft steken.
Naoel wordt na een stille tocht voor haar naar Marokko overgevlogen voor de begrafenis.
Haar vriendin mag na een tijdje het ziekenhuis weer verlaten


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl