crimeking.punt.nl
De verijdelde huurmoorden in de brabantse onderwereld
Albert K. en Rob Z.
 
Dit verhaal over de verijdelde huurmoorden begint in de gevangenis Albert K. een crimineel uit brabant zit een straf uit wegens o.a. drugshandel. Als hij vrij komt wil hij de grootste crimineel van brabant worden, om dit doel te bereiken gebruikt hij alle middelen en schuwt hij geen geweld.
Hij besluit beroepscrimineel Rob Z. in te schakelen.

Huurmoorden:

Rob Z. krijgt van Albert K. de opdracht om de broer van Albert, Leonard te vermoorden, later komen daar onderwereld kopstukken Koos en Marten Reuvers bij. Alberts vrouw Jaquline fungeert als tussenpersoon zij regelt de zaken met Rob omdat Albert zelf nog in de gevangenis zit.
Rob krijgt voor de moorden 50,000 gulden per hit en als bonus een Mercedes.

Peter R de Vries:

Rob wil de moorden niet plegen en stapt naar Peter R de vries die er op zijn beurt een uitzending aan besteed.
Tijdens de onderhandelingen tussen Rob Z en Alberts vrouw ontstaat er verwarring over de volgorde van de moorden, uiteindelijk wordt besloten dat Rob met Albert de volgorde van de moorden bespreekt in de gevangenis net als de geld overdracht en de bonus die na de moorden volgt.
Er wordt besloten dat voor iedere moord een ander wapen nodig is om het de recherge moeilijk te maken en er voor te zorgen dat de moorden niet met elkaar in verband worden gebracht.
De moordvolgorde wordt ook bekend Marten moet eerst dood en dit zal gebeuren met een Skorpion pistoolmitraileur. Albert K. zit in de gevangenis geduldig te wachten tot de moorden gebeurt zijn, de moorden werden nooit gepleegd maar werden voorkomen door Peter R. de Vries
 
 

Hoe is het met...

Na de uitending dacht ik dat het gedaan was met de criminele loopbaan van Albert Kraus hij zit nog steeds vast de naam Albert Kraus dook nog wel een keer op in het dossier van Hans van Geenen die in 2008 op de snelweg A73 werd geliquideerd maar dit bleek niet de Albert K. uit de uitzending te zijn maar de Kickboxer Albert the Hurricane Kraus Die  De Familie Reuvers inschakelde voor de Moord op van Geenen het onderzoek loopt nog.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl